СПА Хотел Хисар

СПА Хотел Хисар

Резервирайте

В централната част на България, под южните склонове на Средна гора е  сгушен китният малък град Хисаря, с хилядолетна история, съчетана с невероятната комбинация от топли минерални води и мек климат.

Сред красив парк  с много зеленина се извисява 4-звездният  СПА хотел  „Хисар“, предпочитан от гостите през цялата година заради разнообразните услуги които предоставя. В хотелската част ще се потопите в уюта на стилно обзаведените помещения в стандартното и в делукс крилото.

В СПА хотел „Хисар“ е един най-модерните СПА центрове в България, оборудван със съвременна медицинска и козметична апаратура, която задоволява всички изисквания.

През лятото в парка сред борове и красива растителност може да се отпуснете на външният минерален  басейн, който е на  различни нива с джакузи, мокър  бар. Разполагаме и с вътрешен  минерален басейн с 6 коридора за плуване, по малките могат да се забавляват в новите детски басейни.Може да посетите  тенис корта, мини футболното  игрище, боулинг залата, която е с 6 писти и е единствена в града. Хотелът разполага и с билярд, тенис на маса и фитнес зала.

В двата ресторанта на хотела ще се възхитите на кулинарните специалитети на майстор – готвача. Не пропускайте да се насладите и на стилно обзаведеният нощен бар.

За бизнес мероприятия се предлагат различни по големина и капацитет конферентни зали.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

№1, булевард Генерал Гурко, Hisarya, Plovdiv, 4180, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте