Сана Спа Хотел

Сана Спа Хотел

Резервирайте

Сана Спа хотел е целогодишен четиризвезден СПА хотел разположен в обявения за „Най–зелен град на България“ – Хисаря, намиращ се на 160 км. от столицата и само на 42 км. от град Пловдив.

Хотелът е в непосредствена близост до градския парк, както и до римската стена от времето на античен Диоклецианополис, която по своята запазеност и архитектурата се нарежда сред първите археологически обекти в Европа.

Две трети от терена на хотела са заети от богато озеленена градина в която са разположени игрище за тенис, волейбол и за мини футбол, външен сезонен минерален басейн с плажна част, обезопасена детска площадка, хидромасажно джакузи с гореща минерална вода и шезлонг зона към него.

Изключителното местоположение на Сана Спа Хотел предлага възможност както за разходка и релакс сред природата така и за туризъм, а многобройните ползи от хисарската минералната вода създават превъзходни условия за една здравословна почивка.

Спа център „Тайните на Ливия“ и водните площи на хотела са изцяло захранени с минерална вода от извор „Чаир Баня“. Водите извлечени от него и грижливо съхранени от нас са с доказани подмладяващи и лечебни свойства. Модерният и простиращ се на повече от над 2000 квадратни метра Спа център „Тайните на Ливия“ предлага богат асортимент от разкрасителни и оздравителни процедури с минерална вода, етерични масла и висококачествена козметика.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

1, Бели Брези, Hisarya, Plovdiv, 4180, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте