Hotel Club Central

Hotel Club Central

Резервирайте

Искате ли да забравите за времето и пространството? Да се чувствате едновременно като тракийски аристократ, римски патриций и съвременен човек, потопен в удобствата на модерния свят? Да попаднете в един оазис с чиста природа, лековити минерални извори и магията на миналото, която вдишвате с всяка глътка въздух?

Ако отговорът е да, тръгнете към Хисаря. И не спирайте, докато не стигнете до тихата уличка „Аугуста“ и не видите красивата сграда на Хотел Клуб Централ. Точно срещу църквата „Свети Пантелеймон“, построена през 1889 г. и изографисана с едни от най-впечатляващите стенописи, които някога сте виждали.

Хотел Клуб Централ е единственият четиризвезден хотел в Хисаря, който е разположен в центъра на националния археологически резерват „Диоклецианопол“. Това местоположение на хотела Ви дава възможност лесно и бързо да стигнете до най-интересните забележителности на Хисаря – римските терми, колонадата с извора и крепостната стена на император Диоклециан.

Още с влизането в хотела, ще усетите едновременно топлината на домашния уют и чара на изискания лукс. Ще почуствате положителната енергия на това място и ще се зареждате от нея по време на целия си престой.

Удобства

  • Басейн
  • Спа и Уелнес център
  • Безплатен паркинг
  • Безплатен WiFi
  • Ресторант
  • Бар

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

5, улица Аугуста, Hisarya, Plovdiv, 4180, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте