Хотел Си Комфорт

Хотел Си Комфорт

Резервирайте

C Comfort Hotel & Wellness е разположен на централно място в Хисаря, между парка и добре запазените римски руини. Предлага голям закрит басейн, сауна, фитнес зала, хидромасажна вана, парна баня и зона за релаксация. Всички тези съоръжения са на разположение на гостите безплатно. Всяка от елегантните стаи включва телевизор с плосък екран.

Повечето помещения за настаняване в C Comfort Hotel & Wellness имат балкон с изглед към парка или римската стена. Всички стаи са с модерен декор в светли цветове и самостоятелна баня с вана. Те включват също климатик, минибар и зона за сядане.

Опитайте богата селекция от вина в модерния лоби бар, където всяка сутрин се сервира закуска. Можете да се храните в някой от различните ресторанти, разположени на кратко разстояние пеша.

Предлагат се масажи и велосипеди под наем. Точно до хотела минава колоездачна пътека.

Безплатен Wi-Fi и безплатен частен паркинг са осигурени в C Comfort Hotel & Wellness. Местната атракция Римска баня е на 3 минути пеша. Уникалният парк Момина сълза с няколко минерални извора с различна температура Ви очаква само на 150 метра.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

16, улица Балкан, Hisarya, Plovdiv, 4180, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте