Къмпинг Синева

Къмпинг Синева

Заобиколен от величествената красота на Врачанския Балкан, къмпинг Синева ви предлага едно уникално изживяване, в което сетивата се отварят към природата и душата се среща с корените си.

Тук, само на 6 км от град Враца, вие се потапяте в спокойна обстановка, обгърната от планинска река и природен парк.

Впечатляващо преживяване е да пренощувате в балон. Това не е просто нощувка – това е приключение, в което стените и таванът създават калейдоскоп от цветове.

Спането под звездите, къпането в студените води и усещането за топлина при прегръдките в хладната нощ ви предоставят една несравнима емоция, която оставя спомени за цял живот.

В къмпинг Синева ценим усещането за близост с природата. Ние предлагаме място, където можете да забравите за стреса и да се насладите на чистия въздух, невероятните гледки и звуците на природата.

Комплексът е условно разделен на две зони: къмпинг зона с бунгала и места за къмпингуване и обособена зона на балони. Заради уникалната специфика на нощувка в балон, тази част на комплекса е затворена за външни посетители, за да гарантираме спокойствие и интимност на нашите гости.

Важно е да знаете, че не е нужно да сте любител на екстремните спортове, за да се насладите на всичко това. В комплекс Синева има по нещо за всеки – независимо дали сте с палатка, кемпер или просто идвате с приключенски дух.

Даваме ви възможността да избягате от обичайната среда и да се насладите на природата. Заповядайте в комплекс Синева – вашето място за незабравими спомени и приключения под звездите на Врачанския Балкан.

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Zgorigrad, Vratza, 3042, Bulgaria.

Още от района