Хотел Сирена

Хотел Сирена

Резервирайте

Хотел „Сирена“ се намира в центъра на курортно селище Кранево, на 2 км от к.к. Албена и на 7 км от к.к.Златни пясъци.Обширният плаж на Кранево със златист фин пясък и морето се намират на 900 м от хотела.

Непосредствено до хотел”Сирена” се намира автобусна спирка, аптека, хранителен магазин и банка,а също и търговската улица на Кранево с множество ресторанти, пицарии и магазини.
Спокойствието и уюта на гостите на хотел „Сирена” са гарантирани от професионалното обслужване на персонала. Елегантната обстановка осигурява комфорт и приятно настроение.

Хотелът предлага всички условия за пълноценен отдих и забавления. Хотел „Сирена“ в Кранево разполага с фоайе с рецепция и сейф, ресторант с 80 места, кафе-бар, паркинг, открит басейн, 22 стаи и 7 апартамента. Стаите са със източно, западно и северно изложение.

Хотелът предлага рум сървис.
Wifi има в общите помещения и в част от стаите.

Привлекателно място за гостите на хотел „Сирена” е слънчевият и чист басейн. Шумът на падаща вода от детския към основния басейн създава усещане за свежест и прохлада. Зеленината и цветната градина около него, както и предлаганите напитки и коктейли от бара създават приятно настроение и комфорт на туристите.

За най-малките са предвидени детски люлки и водна пързалка.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

6, улица Черно море, Kranevo, Dobrich, 9649, Bulgaria.

Още от района

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте