Съни Касъл Хотел

Съни Касъл Хотел

Резервирайте

Sunny Castle e 4**** бутиков хотел със Спа, който се намира на брега на живописното к .с. Кранево. Хотела е разположен на 50м. oт плажната ивица и всички стаи имат прекрасна гледка към морето.

Sunny Castle 4**** е съчетание от архитектура, стилно съвременно обзавеждане, Спа център и отлично обслужване и кухня. Уникалното му местоположение в съчетанието на морски бриз и спокойствие, както и отличните условия за настаняване , ще превърнат почивката Ви в едно незабравимо преживяване.

Хотелът се намира на първа линия на централен плаж в к.с. Кранево, на 4км. Южнo от к.к. Албена и на 5 км. северно от к.к Златни пясъци. гр. Балчик се намира на 15км . От центъра на Гр. Варна е на 25км. , а от летище Варна на 30км.

Sunny Castle 4**** разполага с 64 стаи – единични, двойни, апартаменти и студиа, които предоставят всички удобства, както за релакс, така и за бизнес срещи, семинари, фирмени и семейни мероприятия.

Стаите са дизайнерски обзаведени с елегантен декор и дискретен лукс. Всички стаи са с гледка към морето и предразполагат за спокойствие и релакс. За вашият комфорт и уют всяко помещение разполага с индивидуална климатична инсталация, LCD телевизор, кабелна телевизия, free WIFI, телефон в стаята, телефон в банята, мини бар, сейф, баните са с вана или душ кабина, биде, сешоар, и халат за баня.

Стаите са комфортни и просторни, варират между 25-30м2. Всяка от стайте има балкон с маса и столове , за да се насладите максимално на прекрасната гледка.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

3, улица „Крайбрежна“, Kranevo, Dobrich, 9649, Bulgaria.

Още от района

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте