Терма Вилидж - СПА и спортен комплекс

Терма Вилидж – СПА и спортен комплекс

Резервирайте

Спа и Спортен Комплекс „Therma Village” е разположен на брега на Черно море, между град Варна и курорта Албена. Комплексът се намира в границите на природен парк, в близост до уникалния природен резерват Балтата, до град Балчик и в близост до архитектурно-парков комплекс Двореца и Ботаническата градина. Комплексът предлага отлични условия за инсентив и спа туризъм, В него са разположени два 5 звездни хотела : „Therma Palace” и “Therma Eco“, 4звезден детски корпус с тематично обзаведени стаи „Спайдърмен“ и „Замръзналото Кралство“.

Хотел „Терма Еко“ разполага с 189 двойни стаи, мезонети и апартаменти с впечатляващ тематичен интериорен дизайн – Слънце, Африка и Лаванда.

Изискан стил и великолепие предлагат 18 луксозни двуетажни вили разположени в непосредствена близост до морския бряг.

Уникалната по рода си в световен мащаб ледена пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“ е  модерен, спортен и тренировъчен комплекс с обща площ от 3300 кв.м. и с покритие от естествен лед. В непосредствена близост се намира  50 метров външен олимпийски басейн.

Хотел „Therma Palace” – комбинира вековните традиции на калолечението в България със съвременни медицински постижения и технологии, за да се създаде модерен здравен, спа и уелнес център. Квалифицираният персонал използва тази комбинация, за да предостави на своите гости възможността да съживят и подмладят тялото си, да се презаредят с енергия и отново да бъдат себе си на място, което ще ги откъсне от стреса на ежедневието.

Балнеохотел “Therma Palace”предлага луксозни апартаменти, студиа и двойни стаи, които отговорят на високите очаквания на всеки гост за стил и комфорт. Всички стаи имат самостоятелен санитарен възел, телевизор, телефон, минибар, сешоар и предоставят директен достъп до Интернет. На територията на комплекса се намират и 2 басейна (вътрешен и външен), които ще позволят на  гостите целогодишен „флирт“ с минералната вода и нейните лечебни качества.

ТЕРМА ПАЛАС разполага със стилно фойе, рецепция, лоби бар, скай бар, чайна, италиански и руски  ресторант, възстановителен център, фитнес зала, йога плейс, зала за боулинг и билярд и една конферентна зала.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Kranevo, Dobrich, 9636, Bulgaria.

Още от района

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте