Хотел Пълдин КООП

Хотел Пълдин КООП

Резервирайте

Хотел „Пълдин КООП” е разположен в топ центъра на града под тепетата

Той е на минута от Главната улица – живият музей на града. Тя е най-дългата пешеходна улица в Европа (1,8) км., която лежи върху пистата на Римския стадион.

Хотелът разполага с:

  • 12 единични стаи
  • 16 двойни стаи
  • 12 двойни стаи с разтегателен диван
  • 1 студио с тераса
  • 1 апартамент
  • Гостите на хотела могат да ползват безплатно кабелен и Wi-Fi интернет. На разположение има персонален сейф на рецепцията и багажно помещение.

Лоби барът е обособен във фоайето на хотела и е с капацитет от 20 места. С изчистената си и модерна визия, той е спокойно място за отмора на чаша кафе.

Ресторантът е с капацитет до 50 места. В пастелни тонове и дискретен стил, той носи усещане за спокойствие и уют. Това го прави приятно място за провеждане на рождени/имени дни, сватбени тържества, лични поводи. Предлага вкусна храна от националната и европейската кухня.

Конферентната зала е с капацитет до 100 места, оборудвана с удобни конферентни столове с масичка. Разполага с необходимата мултимедийна техника, безжични микрофони, лаптоп, интернет , флипчарт и централна климатизация . Това е мястото за организиране на вашата проява: семинар, делова среща, презентация.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

130, bulevard "Tsar Boris III Obedinitel", Plovdiv, Plovdiv, 4000, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте