Хотелски комплекс Царска баня

Хотелски комплекс Царска баня

Резервирайте

Хотел “Царска баня” 2* е комфортен целогодишен хотелски комплекс с уютен ресторант, Рехабилиационен център и голям външен басейн с минерална вода.

Местоположение: Намира се в китното градче Баня, близо до Карлово, в прегръдката на Средна гора и Стара планина, на 170 км от столицата на България – гр. София, на 50 км от втория по големина гр. Пловдив и в непосредствена близост до красивите подбалкански градчета Карлово, Казанлък, Калофер, Сопот и др. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.

Хотелски комплекс Царска баня предлага на своите гости бягство от напрегнатото ежедневие. Хотелът е заобиколен от зеленина, чист въздух, тишина и спокойствие. Мястото предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават чудесни условия за здравословна почивка. “Царска баня” разполага с 27 единични и двойни стаи и 3 апартамента, със съвременно и стилно обзавеждане.

Хотел „Царска Баня” разполага с:

  • 27 просторни двойни стаи, всяка от които с климатик, тераса, кабелна телевизия, голям плазмен телевизор, луксозен санитарен възел, WI-FI. Стаите са със северно и южно изложение. Предлагат възможност за настаняване на 3-ти човек на разтегателен фотьойл.
  • 3 луксозно обзаведени апартамента, всеки от които разполага с хол, спалня, баня с вана, тераса,климатик, кабелна телевизия, голям плазмен телевизор, WI-FI. Апартаментите са със северно и южно изложение. Апартаментите предлагат настаняване на 2-ма възрастни и 1 дете или 3-ма възрастни. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. WI-FI
  • Рехабилитационният център към комплекс “Царска баня” предлага богато разнообразие от релаксиращи и лечебни терапии и процедури. Захранва се от минерален източник с температура на водата е 49°С. Екип от рехабилитатори и физиотерапевти се грижат за още по-ефективната и запомняща се почивка на своите гости.

Процедури и терапии:

  • Класически лечебен масаж,
  • Водни терапии: Тангентор – Подводно струев масаж, Перлена вана, Вана с ароматни соли, Подводна гимнастика /индивидуална и групова/,
  • Физиотерапия чрез прилагане на модерна иновативна апаратура: Ударно-вълнова /shockwave/ терапия, Антицелулитна /x-wave/ терапия, Вакуум масаж, Лимфодренаж, Йонофореза, Магнитотерапия, Интерферентен ток, Електростимулация, Ултразвукова терапия, Високоинтензивен магнит, Лечение с диадинамични токове.
  • Лечебна кал, Галваничен ток, Топлолечение: Открито калолечение, Кал апликация на поле и на цяло тяло, Луга /поморийска/
  • Лекарски преглед
  • Парна баня и сауна;

Сектор с калолечение на открито

Безплатен интернет и паркинг.

Целогодишно на разположение на гостите е открит басейн /с дължина 18 м/ ширина 11 м/, с топла минерална вода с t35 – 40° C, джакузи и детски басейн, топилка с t51° C ;

В ресторант „Царска баня“ ще бъдете гостоприемно посрещнати и обслужени. Тук ще намерите уютна атмосфера, стил и комфорт. Екип от майстор готвачи се грижи да удовлетвори вкуса и на най-взискателните гости. По което и да е време или каквото и да е Вашето настроение, тук е идеалното място за всеки повод. Ресторант „Царска баня“ разполага със 120 места, разположени в закрита и открита ресторантска част, Дизайнът, цветовата палитра, текстурите, осветлението, таванът, мебелите се основават изцяло на корпоративния логотип на хотела. Ресторантът разполага със собствено озвучаване и мултимедийни екрани.

Комплексът предоставя всички необходими удобства, както за релакс, така и за организиране на различни мероприятия и работни срещи, обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника (озвучителна уредба, микрофон, флипчарт, мултимедиен проектор, екран, лаптоп, WiFi) е с капацитет 100 места. Допълнителен уют в съвременното и стилно обзавеждане внасят древнотракийските стенописи. Предлага дневно осветление и възможност за пълно затъмняване. Добра акустика. Функционална мебелировка, с възможност да предложи различни типове подредба.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

26, ул. Липите, Karlovo, Plovdiv, 4360, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте