Hotel Frigopan

Hotel Frigopan

Резервирайте

Комплекс ФригоПан се намира в село Царацово, в района на една от най-бързо развиващите се индустриални зони – „Марица“. Той е удобно разположен само на 5 км от Автомагистрала Тракия и 10 км от центъра на град Пловдив.

Комплексът разполага с 30 стандартни двойни стаи и един апартамент. Всяка стая е оборудвана с телевизор, минибар, кабелна телевизия и индивидуална климатизация. Стаите са мебелирани в съвременен стил, създаващ комфорт и уют. За удобство на нашите гости на разположение е безплатен паркинг и Wi-Fi на територията на целия хотел. На Рецепцията, отворена от 8 до 23 ч., гостите могат да получат туристическа информация и съдействие за организиране на трансфер до летището. А в ресторанта всеки ден от 8 до 10 ч. можете да се насладите на вкусна закуска.

За своите бизнес клиенти, Хотел и ресторант ФригоПан предлага отлични условия за провеждане на широка гама мероприятия – бизнес срещи, презентации, обучения, конференции и семинари. Конферентната зала е с капацитет 120 места и може да бъде конфигурирана за нуждите на разнообразни събития. На разположение е безплатна мултимедия, а при нужда може да бъде предоставен и флипчарт срещу заплащане. Ако планирате дълго мероприятие, ние можем да се погрижим почивките да бъдат приятни за Вашите гости, като организираме кафе паузи или блок маса.

В ресторант ФригоПан можете да се насладите на съвременна интернационална кухня. Интериорът е вдъхновен от скандинавския минимализъм, а панорамните прозорци имат прекрасен изглед към манежа на конната база на комплекса. Залата има капацитет 150 места и е особено подходяща за организиране на сватби и рождени дни, както и други лични и фирмени мероприятия.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Tsaratsovo, Plovdiv, 4204, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте