Хотел Метрополитън

Хотел Метрополитън

Резервирайте

Метрополитън е градски хотел с нестандартен дизайни удобна локация в бързоразвиващия се бизнес район на столицата – стратегически разположен в близост до летище София, Бизнес Парк София, София Тех Парк, Мегапарк, Търговски център The Mall и Международния Експо Център (Inter Expo Center).

Всички 201 стаи и апартаменти на Метрополитън Хотел София предлагат удобствата на първокласен бизнес хотел. В Метрополитън Ви посреща духът на града и Вие мигновено се чувствате естествено, като у дома си. Ние се стремим да постигнем дори повече, като прибавяме космополитен акцент в елегантния декор, перфектната комбинация от материи иусещането за благополучие.

Открийте вдъхновение в уюта на стаите, подходящи за работа и за почивка. Отпуснете се в удобния фотьойл и погледайте телевизия. Разполагате с просторно писалище и работен стол, ако искате да се посветите на делови задачи. Освежете се с напитка от минибара или се отбийте във фитнеса, за да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение.

Отдадени на мисията да Ви осигурим комфорт, ние се грижим за специалните моменти от Вашия ден. Насладете се на дълги разговори в Мет Бар на чаша ароматно кафе или чай. След края на деня можете да разпуснете в Релакс центъра с масажи, сауна или парна баня.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

64, Boulevard "Tsarigradsko shose", Sofia, Sofia City Province, 1784, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте