VIKO Boutique Apart Hotel

VIKO Boutique Apart Hotel

Резервирайте

Разположен в сърцето на столицата, ВИКО Апарт Хотел доставя високо ниво на обслужване и прецизност към детайлите.

Хотелът е с централно разположение и се намира само на 500м от Националния дворец на Културата / НДК/ и булевард Витоша. На пешеходно отстояние можете да достигнете най-интересните забележителности и всички държавни институции. Най-близката станция на Метрото е на няколко минути, както и спирки на градския транспорт.

23 дизайнерски и луксозно обзаведени апартаменти предлагат на своите клиенти модерни удобства. Безплатен високоскоростен интернет достъп е наличен в целия хотел. Всеки индивидуален апартамент е оборудван с последен модел LCD телевизор, кабелна телевизия, удобно голямо двойно легло, прецизно подбрана мебелировка от естествени материали, ергономични матраци и антиалергични топери за спокоен сън, високо качество постелъчно бельо и кърпи. Използвани са само естествени материали като дърво, кожа, камък и стъкло.

Френски отваряеми прозорци, които позволяват достъп на чист въздух, блекаут пердета, индивидуално контролиран климатик и подово отопление.

Апартаментите са оборудвани с работно бюро и работен стол, изискана зона за сядане, електронен сейф, телефон и мини бар.

Всички помещения имат вградени гардероби с вътрешно осветление, предлагащи рафтове и висящи пространства. Луксозните бани разполагат с мобилен и стационарен душ и сешоар. Напълно обзаведени с бяла техника и посуда кухни, за Вашия по-дълъг и приятен престой.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

21А, ulitsa "Zdrave", Sofia, Sofia City Province, 1463, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте