Къмпинг Хан Мадона

Къмпинг Хан Мадона

Заповядайте в Хан Мадона Фалковец, вашият избор за алтернативен и активен туризъм в сърцето на северозападна България.

Спретнат в обширен двор, нашият комплекс е идеално място за гости, които пътуват с каравани и търсят приключенията в разнообразието на българската природа.

При нас ще откриете превъзходна възможност да се насладите на различни форми на активен отдих: излети, велосипеден туризъм, пещерен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт, каяк и рафтинг. Богатството от възможности за развлечение ви гарантира динамичен и наситен престой.

Хан Мадона Фалковец служи и като перфектната отправна точка за посещения на историческите и природни забележителности на региона.

Белоградчишките скали, Белоградчишката крепост, пещерата Магура, крепостта Баба Вида и множеството манастири в северозападна България са на кратко разстояние.

Разположен в район съчетаващ модерна инфраструктура и уникално природно и историческо наследство, Хан Мадона Фалковец предлага неповторимо изживяване за всеки пътешественик.

Посетете ни и открийте защо сме избор номер едно за туристи, търсещи богата приключенска култура в северозападна България.

Vidin, 3949, Bulgaria.

Занимания в района

Българска национална кухня

Още от района