Аквахаус Термал & Бийч

Аквахаус Термал & Бийч

Резервирайте

Аquahouse Thermal & Beach е дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Минералната вода в комплекса е с показатели, които влияят благоприятно както на здравето, така и на цялостното общо състояние на организма.

В Аquahouse Thermal & Beach са обособени 4 зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и водни забавления. Те са удачни както за еднодневни посещения, така и за уикендите или ваканциите в курорта.

Термалният комплекс е отворен целогодишно.

За да предложим на нашите гости многообразието от възможности за релакс, възстановяване, спорт и забавления, комбинирахме всички уникални природни дадености на курорта Св. Св. Константин и Елена на едно място – в Аquahouse Thermal & Beach – най-новото и модерно водно съоръжение в курорта.

Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Varna, Varna, 9006, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте