Астор Гардън Хотел

Астор Гардън Хотел

Резервирайте

Хотел Астор Гардън разполага с 230 стаи. Гостите на хотела ползват два луксозни и стилни ресторанта:

Основен ресторант – Azzaro, предлагащ блок маса за закуска, обяд и вечеря. 500 места, от които 276 на закрито и 224 на открито.

Ако предпочитате по-интимна и изящна обстановка, индивидуално обслужване и отбрани специалитети от европейската и национална кухня, на Ваше разположение е и a la carte ресторант Monty.

Четирите бара, с които хотелът разполага са създадени, за да предложат балансирана комбинация между комфорта и уюта на хотела и свежестта и простора на откритите зони около басейна и на плажа. Сред тях в градините на хотела е павилион Lena и кафене Odessos.

Непосредствено до Хотел Астор Гардън се намира термален комплекс Aquahouse Thermal & Beach, предлагащ многообразието от възможности за релакс, възстановяване, спорт и забавления.

Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг и разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

Ако все пак предпочитате да отморите, без да напускате хотела, на Ваше разположение е СПА център с вътрешен басейн, сауна, парна баня, фитнес и зона за релакс.

Грижата за здравето, доброто настроение и емоционалното преживяване както за възрастните така и за най-малките ни гости са в основата на нашата концепция. Ето защо в Астор Гардън е отделено специално внимание на възможностите за спорт, игри и забавления.

Хотелът разполага с открита площадка и вътрешна зала за детски игри, а за истински активна и емоционална ваканция ще се погрижи екип от най-добрите ни аниматори.

С перфектната комбинация от съоръжения и професионални услуги на екип от специалисти, Хотел Астор Гардън е идеалният избор за събития, особено ако целта е успешно съчетание на бизнес и свободното време.

Хотелът разполага с конферентна зала “Варна”, с капацитет 200 места в подредба киносалон.  Елегантно декорираната бална зала Romance е подходяща както за изискано светско събитие, така и за неповторимо сватбено тържество.

Удобства

  • Басейн
  • Спа и Уелнес център
  • Безплатен паркинг
  • Закрит плувен басейн
  • Безплатен WiFi
  • На първа линия
  • Бар

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Св.св. Константин и Елена, Варна, 9006, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте