Хотел Кооп Рожен

Хотел Кооп Рожен

Резервирайте

Кооперативен хотелски комплекс „КООП Рожен“ е разположен в Средните Родопи, в една от най-красивите местности – Роженски поляни. На 6 км от планински курорт Пампорово, хотелът предлага настаняване в 32 помещения – единични и двойни стаи, студиа и апартаменти.

В заведенията за хранене и развлечение в комплекса – ресторант, лоби бар и бирария, хотел „КООП Рожен“ предлага на своите гости традиционни местни ястия и отбрани напитки.За провеждането на делови срещи, комплексът предлага конферентна зала с техническо оборудване.

За гостите, които са дошли да прекарат една релаксираща почивка в планината или по пистите на Пампорово, хотел „КООП Рожен“ предлага ползване на закрит плувен басейн, сауна, парна баня и масажи.

Разположен на 1 350 м надморска височина, в самото подножие на връх Рожен, хотел „КООП Рожен“ предоставя възможности за почивка през цялата година. Територията му е заобиколена с планински релеф и иглолистни гори. В близост до голям планински курорт, той е лесно достъпен от цялата страна и е само на 90 км от гр. Пловдив и на 220 км от гр. София. Тъй като хотелът е разположен на самия път, от там минава и междуградски автобусен транспорт.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Pamporowo, Smolyan, 4751, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте