Grand Monastery Hotel Apartments

Гранд Манастира Частни Апартаменти

Резервирайте

Комплекс Гранд Манастира се намира в Пампорово, най-големият курорт в Родопите, разположен на 220 км от София, 85 км от Пловдив и 85 км от гръцкия град Ксанти. Независимо от надморската си височина от 1650 м, климатът е мек със силно изразено средиземноморско влияние и най-много слънчеви дни в годината. Средната годишна температура е 8,5 С, а дебелината на снежната покривка през зимата е 140 – 150 см.

„Гранд Манастира” е удобен апартаментен комплекс в Пампорово, разположен в ски-център Студенец, само на 50 м от основния лифт до връх Снежанка. Построен е в национален стил и 5-те сгради са свързани с топли връзки и ескалатори. В най-горната си част комплексът има директен изход на ски-пистата отвеждаща до основната лифт станция на център Студенец.

Комплексът разполага с лоби бар с безплатен WI-FI, ресторант, механа, пиано бар, боулинг зала с три писти, билярд, кът с електронни игри, детски кът, сейф и фитнес. В комплекса е разположен и Азия СПА – част от верига за Азиатски масажи и терапии, с голям плувен басейн, парна баня, сауна, кислороден бар, зали за масаж, маникюр и фризьорски салон. На разположение на гостите са собствен охраняем паркинг и стая за съхраняване на ски принадлежности.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Пампорово, Смолян, 4870, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте