Хотел Балнео & СПА Азалия

Хотел Балнео & СПА Азалия

Резервирайте

Хотел Балнео & СПА Азалия предлага на своите гости 235 просторни двойни стаи с изглед към морето, централно климатизирани с възможност за индивидуално настройване на температурата.

9-етажният комплекс е категория четири звезди.Хотелските стаи са оборудвани,съгласно изискванията за четири звездната категоризация.На разположение на гостите са Лоби бар, основен ресторант 290 места,Вип зала Синамон-40 места и Медикъл Спа център за провеждане балнео, спа и уелнес процедури.

Благодарение на лечебните свойства на минералната вода в съчетание с квалифициран персонал се провеждат различни лечебни програми с насоченост към заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Лечебните свойства на минералната вода са доказани с експертна балнеологична оценка.

Положителният ефект от комплексното балнеолечение в  курорта Св. Св. Константин и Елена се проявява чрез намаляване на стреса, подтискане на хроничните възпалителни процеси в организма, регулиране на хуморално-клетъчният имунитет и стимулиране на оздравително-възстановителните процеси в тъканите и органите.

В Медикъл Спа център Азалия се предлага: физиотерапия, хидротерапия, калолечение, програми – калолечебна, балнеолечебнa, артроревматична, релакс и козметична. Програмите се провеждат след медицински преглед и под ръководството на лекар специалист по Физикална и Рехабилитационна медицина.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Varna, Varna, 9006, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте