Хотел Балнео & СПА Азалия


Резервирайте

Хотел Балнео & СПА Азалия

Хотел Балнео & СПА Азалия предлага на своите гости 235 просторни двойни стаи с изглед към морето, централно климатизирани с възможност за индивидуално настройване на температурата.

9-етажният комплекс е категория четири звезди.Хотелските стаи са оборудвани,съгласно изискванията за четири звездната категоризация.На разположение на гостите са Лоби бар, основен ресторант 290 места,Вип зала Синамон-40 места и Медикъл Спа център за провеждане балнео, спа и уелнес процедури.

Благодарение на лечебните свойства на минералната вода в съчетание с квалифициран персонал се провеждат различни лечебни програми с насоченост към заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Лечебните свойства на минералната вода са доказани с експертна балнеологична оценка.

Положителният ефект от комплексното балнеолечение в  курорта Св. Св. Константин и Елена се проявява чрез намаляване на стреса, подтискане на хроничните възпалителни процеси в организма, регулиране на хуморално-клетъчният имунитет и стимулиране на оздравително-възстановителните процеси в тъканите и органите.

В Медикъл Спа център Азалия се предлага: физиотерапия, хидротерапия, калолечение, програми – калолечебна, балнеолечебнa, артроревматична, релакс и козметична. Програмите се провеждат след медицински преглед и под ръководството на лекар специалист по Физикална и Рехабилитационна медицина.

Удобства

  • Басейн
  • Спа и Уелнес център
  • Паркинг
  • Закрит плувен басейн
  • На първа линия
  • Семейни стаи
  • Бар

Балнеолечение

Медицински показания

Сърдечно-съдовата система
Дихателната система
Периферната нервна система (ПНС)
Кожни заболявания
Половата система
Опорно-двигателния апарат (ОДА)
Ревматологични заболявания

Съоражения и процедури

Балнеолечебни вани
Душове
Калолечебни процедури
Влажна топлина
Суха топлина
Басейни

Апаратура и процедурия

Инхалации
Електролечение
Светло лечение
Пресотерапия – лимфодренаж
Масажи
Кинезитерапия

Оздравителни програми

Наднормено тегло
Козметични процедури
Детоксична терапия

 

 

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Varna, Varna, 9006, Bulgaria.