Къмпинг Нептун

Къмпинг Нептун

Разкрийте уникалната сила на природата и се насладете на съвършенството на Черноморското ни крайбрежие в къмпинг Нептун.

Разположен само на 25 км южно от Варна, в непосредствена близост до устието на река Камчия, нашият къмпинг се намира в сърцето на природния резерват Лонгоза.

Непосредствено до плажа, в околността на вековната гора и виещите се лиани на Лонгоза, къмпинга е оазис на спокойствието и почивката. Нашият къмпинг предлага идеалната комбинация от близост до морето и уютна природна обстановка.

С общ капацитет от 110 легла, предлагаме на гостите си разнообразие от възможности за настаняване – от уютни бунгала до места за палатки и каравани.

Предлагаме всички необходими удобства, включително бани, тоалетни и електричество, за да гарантираме комфортното ви пребиваване.

Къмпинг Нептун е идеалният избор за тези, които търсят бягство от градското ежедневие и желаят да прекарат няколко дни сред природата. Тук ще откриете не само уникални природни пейзажи, но и топлотата на българското гостоприемство.

Бъдете нашите гости в къмпинг Нептун и се насладете на едно незабравимо преживяване сред природата на българското Черноморие.

Заповядайте и открийте защо къмпинг Нептун е мястото, където приключението и спокойствието се срещат.

Удобства

  • Бани
  • Тоалетни
  • Охраняем паркинг
  • Електричество

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Varna, 9132, Bulgaria.

Българска национална кухня

Още от района