Къмпинг Велико Търново (Драгижево)

Къмпинг Велико Търново (Драгижево)

Добре дошли в свят на спокойствие и природна красота – къмпинг Велико Търново познат още като Драгижево.

Представяме ви не просто къмпинг, а истинско бижу сред българските селски райони – мястото, където се сливат комфортът и живописната природа.

Този тих, селски и живописен къмпинг и глемпинг сайт е идеален избор за всички типове пътешественици – семейства, двойки, туристи с каравани, кемпери, мотоциклети, коли и палатки.

Дори ако нямате свое оборудване, предлагаме ви да опитате нашата глемпинг къщурка – чудесен начин да опитате къмпинг за първи път.

Намиращ се в красива и спокойна долина в края на село Драгижево, къмпинг Велико Търново е само на 15 минути път с кола или такси от старата столица Велико Търново. Отличава се с качество и спокойствие, благодарение на удобствата, с които разполага.

Къмпинг Велико Търново разкрива чара на българската природа. Почивката тук предлага уединение и връзка с природата. Нашата панорамна слънчева тераса и басейн ви позволяват да се насладите на деня, а през нощта – да гледате звездите и слушате нежното пеене на нощните птици.

Санитарните ни помещения са, сравними с тези в хотел. При нас ще откриете и допълнителни удобства, като пералня, кухня, барбекю зона и баня.

Освен всичко останало, при нас ще получите топло посрещане. Нашият персонал с радост ще ви помогне да откриете най-интересното от Велико Търново и околностите.

Потопете се в приключението, което ви очаква и не пропускайте да посетите бисерите в нашия регион по време на вашето пътуване.

Удобства

  • Бани
  • Тоалетни
  • Пералня
  • Кухня
  • Барбекю
  • Басейн

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

No. 70, улица Васил Левски, Dragizhevo, Veliko Tarnovo, 5145, Bulgaria.

Още от района