Obzor Beach Resort

Obzor Beach Resort

Резервирайте

Апартаментен комплекс Обзор Бийч Резорт (4 звезди) предлага на своите гости спокойствие, безопасност и непосредствена близост до най-дългата плажна ивица в България.

Обзор Бийч Ризорт е разположен директно на обширния пясъчен бряг, само на 2 км северно от град Обзор, от където се открива невероятна гледка към необятното Черно море.

На територията на комплекса са взети всички необходими мерки, за да може да се насладите на Вашия отдих в условията на пълна безопасност и спокойствие.

Ние предлагаме един различен и нов продукт – нашите гости сами избират своята почивка в зависимост от предпочитанията си. Може да приготвите романтична вечеря на свещи на терасата на Вашият апартамент или да резервирате маса в един от нашите уютни ресторанти. Основната идея на апартаментен комплекс Обзор Бийч Резорт е да предостави разнообразие от възможности и забавления, необходими за една спокойна и възстановяваща почивка.

Обзор Бийч Резорт разполага със стилно обзаведени и оборудвани апартаменти, повечето от които имат незабравима гледка към брега и морето. Всеки един от тях предлага комфортна всекидневна с кухня и една, две или съответно три спални. Интериорът е комбинация от елегантен лукс и максимална функционалност. Комплексът примамва с уютна и стилна атмосфера, което в комбинация с елегантните и атрактивни заведения, го прави подходящ за гости, търсещи отмора и развлечение.

Cнек бар Тропикана, напълно реновиран през 2017 година, предлага спокойна обстановка и голямо разнообразие от средиземноморски и балкански специалитети. Oсновният ресторант Кастело, посреща нашите гости с обновен интериор през 2020 година. За да бъде почивката Ви пълноценна, на Ваше разположение е и външен бар-басейн, където може да се насладите на очарованието и безгрижието на летните нощи.

На разположение на нашите гости са 5 открити басейна (един от които отопляем с 25грауса температурата на водата) и 4 детски басейна. Шезлонгите и чадърите около басейните се ползват безплатно от гостите на комплекса.

За всички, които искат да поддържат добрата си форма и по време на своята почивка, комплекс Обзор Бийч Ризорт предлага закрита фитнес зала, напълно реновирана през 2020-та година, фитнес уреди на открито, тенис на маса, петанк, плажен футбол и плажен волейбол.

Спа центърът изкушава и глези тялото и духа с неповторима обстановка и атрактивен интериор. Конферентната зала с 80 места е подходяща за провеждане на конференции, семинари, презентации, тийм-билдинги и бизнес срещи.

Допълнителна информация относно плажната ивица пред апартаментен комплекс Обзор Бийч Ризорт:

Министерство на Туризма в България на дата 31.05.2020г. е обявило на своя сайт, че плажът пред нашия апартаментен комплекс е включен в списъка на безплатните плажове за летен сезон 2020г. Подробна информация

Здравето и благополучието на нашите гости са важни за нас.

В Obzor Beach Resort непрекъснато наблюдаваме развитието на коронавирус (Covid-19) и предприемаме всички необходими предпазни мерки и насоки, предоставени от българското правителство и власти, за да минимизираме по-нататъшното разпространение на вируса. Затова създадохме процедури и планове за нашите гости и персонал.

Какво правим, за да създадем безопасна среда?

  • Следваме указанията и препоръките, предоставени от българското правителство и органи
  • Осигуряваме информация за вируса и инструкции за управление на целия персонал
  • Повишен е фокусът върху хигиената на ръцете
  • Повишени протоколи за почистване и хигиена
  • Редовна дезинфекция на откритите повърхности
  • Нашият персонал ще бъде сканиран за температура

Очакваме Ви за една приятна и незабравима почивка в Обзор Бийч Резорт!

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Obzor, Burgas, 8250, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте