Holiday Inn Plovdiv

Holiday Inn Plovdiv

Резервирайте

Holiday Inn Пловдив разполага с 67 удобни стаи за непушачи, които се отличават със съвременен стил и свежи цветове. Независимо дали сте на бизнес пътуване или просто за удоволствие в Пловдив, насладете се на вашия престой и релаксирайте в климатизираните ни стаи с отлична звукоизолация. Във всяка една от тях ще намерите 50’’ телевизор с плосък екран, безплатен Wi Fi, контакти на достъпни места, чай и кафе на разположение, минибар (с допълнително заплащане), сейф с размер на лаптоп, сешоар, индивидуално регулиране на отопление и климатик, телефон и 24 часа румсървис. Стаите разполагат и с удобно работно пространство, включващо бюро, ергономичен стол и настолна лампа. Всекидневно почистване и услуга „Химическо чистене“ са на ваше разположение.

Знаем колко важно е да се чувствате заредени с енергия и ентусиазъм през целия ден и затова, за да осигурим вашия спокоен нощен сън ви прелагаме своето популярно „Меню за възглавници“ – разнообразие от четири вида възглавници с различна твърдост.

Забравили сте нещо? Няма проблем! Нашата услуга за индивидуална грижа „Забравихте ли нещо?“ е на ваше разположение! Ако сте забравили да сложите в багажа си някоя тоалетна принадлежност (четка или паста за зъби, пяна или ножче за бръснене или гребен), само с едно обаждане до рецепция иние бързо ще ви ги осигурим безплатно.

Изживейте удоволствието от престоя си в Holiday Inn Пловдив.

Удобства

  • Паркинг
  • Безплатен WiFi
  • Допускат се домашни любимци
  • Ресторант
  • Летищен трансфер
  • Фитнес център
  • Бар

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Str, ulitsa "Vasil Levski", Plovdiv, Plovdiv, 4003, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте