Хотел Пламена Палас

Хотел Пламена Палас

Резервирайте

Хотел Plamena Palace е ваканционен хотел със стилна визия и приятна атмосфера.

Хотелът предразполага за уникална почивка сред тишина и природа. Разположен е на 200м от северния плаж на Приморско, на границата с резерват „Ропотамо“, в близост до централната търговска улица и атракциите на града.

Хотелът разполага със 112 стаи и 4 апартамента тип студио и предлага следните услуги:
денонощна рецепция, лоби бар, ресторант, барбекю, рум-сервиз, конферентна зала, безжичен интернет, сейф, бизнес услуги, паркинг, пране, гладене, рент-а-кар, трансфери, фитнес, тенис на корт, открит басейн, джакузи, басейн за деца, детска площадка, детска стая за игри.

Стаите са комфортно оборудвани с централна климатична инсталация, телевизор, кабелна телевизия, сешоар, телефонна връзка, мини бар, електронен контрол на достъпа.

Лоби-бар и ресторант Plamena Palace ще Ви изкушат не само с разнообразие от напитки и ястия, но и с възможността да им се насладите сред приятна атмосфера и природна красота. Лоби-барът на хотела работи денонощно и разполага с чудесна градина, а ресторантът очарова с уютна обстановка и предлага ястия от българската, европейска кухня и прясна риба.

Хотел Plamena Palace е великолепно място за Вашата почивка, тържество, семейно или фирмено събитие.

Конферентната зала предоставя възможност за организиране на фирмени събирания, презентации и семинари.

Хотел Plamena Palace печели два пъти приза за най-добър хотел в Приморско през 2006г. и 2008г., а през 2012г. печели грамота за принос в развитието на туризма на територията на община Приморско в категория „СПА и бизнес хотел“.

Добре дошли в хотел Plamena Palace, хотелът, който ще посрещне и надвиши Вашите очаквания за приятен престой!

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

13, ulitsa "Oazis", Primorsko, Burgas, 8180, Bulgaria.

Хотели наблизо

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте