Шарената къща

Шарената къща

Резервирайте

Познавачите на хубавите места не случайно идват на почивка в Ахтопол. Най-старият град на Южното Черноморие е на повече от 30 века. В древността хората са знаели къде да си строят градовете!

„Шарената къща“ е модерен, потънал в зеленина, светъл, просторен и, естествено, най-шареният семеен хотел в Ахтопол.

Стаите са широки, с големи легла, с климатик, безплатен Wi-Fi, хладилник, телевизор. И всяка е в различен цвят. Имат обширни тераси с изглед към морето и града.

Тук дори в най-горещите летни дни ще си пиете питието в зелена градина под хладна орехова сянка, тук можете да пристигнете с домашния си любимец, тук слухът ви никога няма да бъде оскърбен от чалга – в този дом тя е под тотална забрана.

По време на почивката си може да разгледате и разнообразните колекции, събирани по цял свят – от бутилките узо, през халбите за бира до банкнотите.

Плажът е на 5 минути пеша, същото време ще ви отнеме и разходката до романтичните заведения, пръснати из целия град, или до кея. Река Велека, която е на 4 км, е резервирана за любителите на риболова и на разходките с лодка. От Ахтопол тръгват и няколко еко-пътеки. А с автомобил може да се разходите до Резово, Силистар или Беглик таш.

Пред хотела има обществен паркинг, който не се заплаща.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Ахтопол, община Царево, Burgas, 8280, Bulgaria.

Още от района

Плажове в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте