Царевец панорамни апартаменти

Царевец панорамни апартаменти

Резервирайте

Царевец панорамни апартаменти, Велико Търново разполага с леглова база от 12 места.

Ценови диапазон: 25 лв. – 30 лв. на легло при наемане на цяло помещение.

Уютни панорамни апартаменти с уникална гледка към двете крепости – Царевец и Трапезица, както и към обаятелната старинна част на Велико Търново. Разполагат с всички удобства за романтични и незабравими преживявания в прекрасната атмосфера на старата българска столица, както и с неповторимия дух на домашния уют.

Намират се на Самоводската чаршия, която е най-известната улица на града, съхранила и до днес традициите и романтиката на Възраждането. Тук работят различни занаятчийски работилници, както някога – грънчарска, оръжейна, бакърджийска, резбарска, шекерджийница, тъкачница, иконописно ателие, фотографчийница, кафене, работилница за приготвяне на кадаиф и фурна на площада, както и много сувенирни магазини и малки художествени галерии.

Всеки желаещ може да се включи в работата на някоя от работилниците и да си тръгне с удостоверение, че е чиракувал при даден майстор. Предметът, който сам е изработил, остава за него, като подарък и спомен за преживяното предизвикателство.

Апартаментите се намират на най-панорамното място на Самоводска чаршия и всеки разполага със самостоятелни спалня, дневна и добре оборудвани кухни със спиращи дъха гледки. На по-малко от 20 метра има обществен безплатен паркинг, а пред входа на сградата са обособени самостоятелни места за автомобили. В близост се намират и някои от най-добрите местни ресторанти и заведения, както и основните забележителности на Велико Търново.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

26, ulitsa "Panayot Tipografov", Veliko Tarnovo, Veliko Tarnovo, 5000, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте