Хотел Янис

Хотел Янис

Резервирайте

Изключително удобен, както за романтична, така и за семейна ваканция, за кратък отдих в уикенда или за по-дълга почивка.

Хотел „ Янис“ се намира в един от най-предпочитаните курорти по нашето Черноморие. Множеството плажове с фин пясък, благоприятния климат, прекрасната природа и уникалната атмосфера, прави Лозенец чудесно място за живот и почивка.
Романтични семейни ресторантчета, нощни клубове, плажни барове, парти изяви на известни изпълнители и множество популярни DJ-и поддържат ритъма през целия сезон.

Всички стаи в хотела разполагат с удобни спални , климатик, хладилник и прекрасни тераси с кът за сядане което допълва комфорта на стаята.

В двора на хотела вие ще откриете и Рибно бистро „Янис“. Единственото бистро в Лозенец, което предлага прясно уловена черноморска риба, рапани, раци и скариди ,мариновани и пушени риби, лично уловени от собственика, който е рибар и приготвяни по специални традиционни за местността рецепти.

Множеството плажове с фин пясък, благоприятния климат, прекрасната природа и уникалната атмосфера, прави Лозенец чудесно място за живот и почивка.
Хотелчето е предпочитано място за почивка, както от младите хора, решили да прекарат запомнящ се уикенд в Лозенец, така и от семейства търсещи спокойно и тихо местенце за една романтична и зареждаща ваканция.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

4, ulitsa "Mizija", Lozenets, Burgas, 8277, Bulgaria.

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте