Хотел Севтополис Медикал & СПА

Хотел Севтополис Медикал & СПА

Резервирайте

След своето откриване през 2010 г. хотел Севтополис Медикал & СПА  е утвърден, като притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика и лечение на заболявания на опорно-двигателен апарат и периферна нервна система.

Хотел Севтополис Медикал & СПА,  е носител на следните награди :

  • СПА хотел за 2010 г.
  • Медикал СПА хотел на годината за 2013 г.
  • Най-добър Медикал СПА хотел на годината за 2017 г.

Комбинацията от лековити минерални води, мек климат и разположението му в географския център на страната, предлага на гостите на курорта прекрасни преживявания.

Наред с традиционната балнеология, гостите могат да се насладят на разнообразни спа и релаксиращи процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода, зони за релакс.

Съвременният Медикал-СПА център към хотела, разположен на площ от 2000 кв. предлага индивидуален подход към всеки клиент, висококвалифициран персонал и голям набор от модерна и иновативна апаратура за лечение и рехабилитация.

За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, безплатен паркинг, безжичен интернет. Индивидуалността на Хотел Севтополис Медикал & СПА се подчертава от умелото съчетание на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

3, улица Чудомир, Pavel banya, Stara Zagora, 6155, Bulgaria.

Още от района

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте