Хотел Петра

Хотел Петра

Резервирайте

Хотел Петра (бутиково обзаведен на достъпни цени) се намира в централната част на град Петрич с леглова база за 40 човека. Хотелът е пуснат в експлоатация на 21.04.2014 г. и има безплатни паркинг и интернет.

Хотелът разполага с ресторант. В близост до хотела се намира сградата на Община Петрич, а на 100 метра се намират: спортна зала Арена Петрич, Гранд Казино, магазин Лидъл, банки и други.

Стаите са бутиково обзаведени със самостоятелни санитарни възли, климатик, плосък телевизор и други удобства. Луксозните стаи са оборудвани и с хладилник. Хотелът, намирайки се в град Петрич, е удобна локация към двата гранични пункта с Гърция и Македония.

В град Петрич се намира домът на прочутата пророчица Леля Ванга. Построеният приживе от нея Храм Света Петка отстои само на около 9 километра. Там се намира и новооткритият античен град Хераклея Синтика. На 17 километра от града се намира историческата забележителност – Самуилова крепост /цар Самуил/.

Около града има минерални извори в местността Рупите /кални бани на открито/, също така и в село Марикостиново. На около 25 километра се намира местността Стойна Преподобна и построената черква, където е живяла известната пророчица.Отново на почти същото разстояние се намират и град Мелник и Роженският манастир. За празници предлагаме 2-дневен или 3-дневен пакет.

Добре дошли и приятен престой!

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

2, ulitsa "Pirin", Petrich, Blagoevgrad, 2850, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте