Хотел Гранд

Хотел Гранд

Резервирайте

Хотелски комплекс Гранд – хотел с 3 звезди

Хотел Гранд се намира в полите на Рила, на 8 км от Боровец, атрактивно място за зимен туризъм и почивка. Хотелският комплекс се намира в централната част на един исторически и живописен град с многовековна история, какъвто е Самоков, на главния път от София за к.к. Боровец.

По дължината на комплекса от западната страна тече една от най дългите реки в България – река Искър, която извира от различни части на Рила планина. Grand разполага с хотелска част, спортна зала, открит басейн, ресторант, кафе-бар.

Хотелски Комплекс Гранд Самоков е тризвезден хотел и предлага отлични условия за планински туризъм, ски туризъм, организира ски училище, ски оборудване. Хотел Гранд предлага разнообразни сезонни почивки, летни и зимни почивки в приятна обстановка, на перфектни цени.

Хотел с уютни единични и двойни стаи, апартаменти, мезонети. В непосредствена близост до хотел Гранд се намира многофункционалната спортно-атрактивна зала Арена Самоков, пригодена за много видове спорт.

Хотелът приема туристически групи, спортни клубове и отбори на преференциални условия.

Ски училище, сноуборд и ски екипировка

Искате да карате ски, но не знаете как?

Свържете се с нас и ние ще се погрижим да Ви осигурим професионален учител и сервизиранa, подготвена за сезона и винаги добре поддържана екипировка.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Samokov, Sofiyska oblast, 2000, Bulgaria.

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте