Семеен Хотел Софи

Семеен Хотел Софи

Резервирайте

Уютен семеен хотел, разположен в новата част на града, на 10 минути пеша от Стария град.

Разполага със стаи с 1, 2, 3 и 4 легла. Всяка стая е с тераса, комфортно обзаведена с телевизор, хладилник, климатик. Студиа за четири човека с кухненски бокс.

Камериерско обслужване – ежедневно. Собствен басейн, чадър и шезлонг – безплатно. Безплатно ползване на интернет в стаите и общите части.

На разположение на клиентите е лятна градина с кафе, в която могат да си поръчат закуска. Могат да се възползват от услугите на козметичното и масажно студио срещу заплащане и предварително уговорен час. Осигуряваме транспорт от/до летище Бургас, от/до автогара и гара Бургас срещу заплащане.

Хотелът предлага Икономични единични стаи с по-малка квадратура, без климатик, но с всички останали удобства. Любезният и винаги усмихнат персонал говори английски, немски, руски и гръцки език.

Във връзка с епидемията от КОВИД-19, хотелът ще работи при спазване на всички санитарнно-хигиенни изисквания. Поради тази причина настаняването ще започва от 15:00, напускането на помещенията ще става до 11:00ч.

Освен стандартната дезинфекция с бактериацидни препарати, ще бъде използвана и бактериацидна лампа във всяко помещение преди и след напускане на гостите.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

23, ulitsa "Stara planina", Sozopol, Burgas, 8130, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте