Къщи за гости Дъга

Къщи за гости Дъга

Резервирайте

Изживейте една незабравима почивка във Къщи за гости Дъга, разположено в китното планинско село Черни Осъм, намиращо се в полите на централна Стара планина (на 10 км от гр. Троян).

За Вашия пълноценен отдих комплексът разполага с 5 /пет/ комфортни и уютни къщи. Всяка от тях е с просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел и тераса. В комплексът има изградена механа, която дава възможност за самостоятелно приготвяне на храна и предразполага за приятно изживяване. Капацитетът й е за около 30 човека.

Забележителностите в близост до Къщи за гости Дъга допълват пълноценния престой на всеки гост: само на 500м от комплексът се намира уникалният Природонаучен музей в с. Черни Осъм с богата експозиция от препарирани бозайници, птици, влечуги, насекоми. А на 1км в посока Троян се намират Троянски манастир “Успение Богородично” (трети по големина в България) и Национално изложение на художествените занаяти и изкуства.

В околностите на селото също така може да посетите Зелениковския манастир, Скита “Св. Никола”, резерват “Стенето”, “Марковата дупка” и много други.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Cherni Osam, Lovech, 5620, Bulgaria.

Хотели наблизо

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте