Къща край реката - Триград

Къща край реката – Триград

Резервирайте

Къща край реката – Триград е разположена на брега на реката.

Ромоленето на планинските води те обгръщат не само на двора, но и при отворени прозорци, почивайки в спалните или полегнал пред камината. Надпяват я само славеите. Пъстървите играят пред очите ти, а с ароматът на мащерка и риган се чувстваш благословен. Сливането с природата е неизбежно, обграден от боровата гора и родопските била.

Разположена на два етажа, Къща край реката предлага: Първи етаж: Всекидневна, тип механа, оборудвана кухня, баня с тоалетна. Два миндера (*70 см – широчина), които могат да бъдат ползвани и за спане. Камината е не само уют и основа на локалното парно, но и място за барбекю ако не предпочете огнището на двора. Втори етаж: Две спални, едната с двойно легло, а другата с двуетажно, баня и тоалетна. Удобно настаняване на максимално 6 човека. Двор с възможност за паркиране на две коли.

Удобства да проявите кулинарните си възможности на място, но и с възможност за поръчка на традиционна родопска храна при предварителна уговорка. Ще ви посрещне наш домакин и обясни особеностите за поддръжка на къщата, след което ще се радвате на самостоятелност и уединение.

Влюбени в Триград, купихме къщата отдавна. Изпълнена с много мили спомени и любов, искаме да я споделим с вас, за да можете да се потопите в магията на мястото, което винаги ни е давало сили да следваме мечтите си.

Триград е място, което предлага безкрайни приключения и красота, девствена природа, съхранено био разнообразие. Емблематични за района са Триградското ждрело и пещерите Дяволското гърло и Ягодинска пещера. Местността Вълчи камък, Панорамна площадка „Орлово Око“, Римският път и Чаирските езера.

Посещението на Харамийска пещера по алпийски способ и Вия ферата, off road разходки и пешеходните турове, са малка част от емоциите на място. Близостта на хотел Аркан хан, само на 1км, ви дава още възможности за разходка и родопска кухня, а конната база, преживяване на кон. За нас ще бъде радост и удоволствие да създадем най-добрите условия за Вашето пребиваване и можете да разчитате на съдействие и насоки относно атракциите в района.

Говорими езици: Английски, Френски

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Unnamed Road, Trigrad, Smolyan, 4825, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте