Къща за гости Мила

Къща за гости Мила

Резервирайте

Къща за гости Мила предлага всички удобства на съвременния живот сред спокойствието и красотата на Tревненския Балкан и природен парк Българка. Разположена в с. Горни Дамяновци, на 2 км от с. Станчов Хан и на 12 км от гр. Трявна, тя притежава уникална комбинация от традиция и стил, уединение и комфорт за пълноценна почивка.

Мила разполага с 5 спални, всяка със самостоятелен санитарен възел. Голямата къща предлага излаз към обширна веранда, обграждаща две от страните и. Тя предлага и обща стая с удобни миндери и широка маса, и има излаз към малка веранда, гледаща на югозапад.

На първия етаж има просторна механа с камина и напълно оборудвана съвременна кухня в традиционен стил, сателитна телевизия и аудио система. Тук може с лекота да се забавляват 12 души, а при необходимост е възможно на масите да седнат и повече. Малката къща предлага обширна, отворена стая (с размерите на механата) за игри и забави, барбекю ъгъл и уютна стая.

За гостите, които искат напълно да забравят грижите по домакинството, предлагаме вкусна традиционна храна, приготвена на място от майсторски ръце. Има възможност и за разходки с придружител познавач, с цел събиране на билки, гъби и други дейности в зависимост от сезона.

Забравете за напрежението и стреса на градския живот, насладете се на спокойствието и сладкия въздух на Балкана! Открийте един прекрасен кът от България! Почивайте, празнувайте и се забавлявайте в стил с приятели и роднини в автентична обстановка! Заповядайте при нас!

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Tryavna, Gabrovo, 5367, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте