Къща за гости Георгия

Къща за гости Георгия

Резервирайте

Разположена в полите на Балкана. Намира се в прекрасния балкански град Априлци, в село Острец. Луксозна и уютна обстановка Луксозно обзаведена за максимален комфорт на Вашата почивка за до 10 човека.

Прекрасна гледка Къща за гости „Georgia“ се намира в гр. Априлци, област Ловеч на 133 км. от столицата София и с от 500 до 699 надморска височина.

Видимско пръскало – височината на водопада е над 80 метра, което го прави втори по-височина след Райското пръскало. Водопадът представлява образувание от три отделни потока, които се събират в един. Те извират от връх Юрушката грамада. Водата се стича под такава форма, че подножието се е превърнало в естествен басейн, подходящ за отдих и почивка.

Обект „Калугера“ – се на 4 км североизточно то града, в северното подножие на връх Марагидик, непосредствено до пътека, пресичаща планината на юг. Някои учени смятат скалните рисунки за аналогични с тези на входа на централната камера на тракийска гробница, открита между селата Шипково и Ясеново. Те допускат, че това е крайпътно светилище, а човешките фигури изобразяват жрец или предводител, който напътства. Тук при предварително заявен интерес – може да отидете на лов, риболов, езда.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

21, Смолян, Lovech, 5650, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте