Къща за гости Булгарка

Къща за гости Булгарка

Резервирайте

Къща за гости Булгарка се намира на 9км от град Шумен.

Разположена е в края на селото, което я прави тихо и спокойно място, където човек може да се наслади на любимите си занимания. Подходяща е за семейни тържества, кръщенета, романтични нощувки и др.

Къща за гости Булгарка разполага със СПА център, включващ професионални масажи, 8 местно джакузи, изработено от канадски червен кедър и голям басейн. Освен всичко това има и пещ, където вечерта можете да се насладите на огъня с чаша вино в ръка и да се пасладите на ястия приготвени от шеф готвач Солаков.

Ако пък търсите забавления и емоции, то къщата ни разполага с голяма банкетна зала с капацитет до 80 души. Предлагаме комплексни менюта, приготвени /с подбрани местни био продукти от местни производители/ от шеф Солаков, който до скоро работеше с шеф Андре Токев. Залата разполага с активна караоке тонколона с два микрофона и 50 инчов смарт телевизор и напълно оборудван бар.

Предлагаме забавления като джаги, билярд, табла и други.

В близост до къща за гости Булгарка има поле, където може да се насладите на красивата българска природа. Там може да яздите коне или карате колело под наем взето от нашата къща и в близост има язовир, където може да ловите риба.

Имаме безплатен паркинг, интернет и обичаме животните!

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

39, ulitsa "Krayrechna", Dibich, Shumen, 9811, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте