Гранд Хотел Поморие - Медикъл спа

Гранд Хотел Поморие

Резервирайте

Гранд Хотел Поморие е 5-звезден хотелски комплекс разположен на тънката ивица земя между бреговете на Черно море и Поморийското солено езеро и предоставя отлична възможност за морски и целогодишен балнеологичен, медицински и спа туризъм. Стаите на хотела предлагат съвременен комфорт и разкошна морска панорама.

В добавка към лечебните свойства на поморийската лиманна кал и луга, хотелът предлага на своите гости закрит басейн със солена минерална вода, добивана от източник на 70 метра под земята, със соленост 6 пъти по-висока от тази на морската вода и която по своите качества може да се сравнява с тази от Мъртво море.

Спа и уелнес центъра разполага с парна баня, египетска баня, турска баня, 2 сауни, контрастен басейн, душ ведро, солна стая, голямо разнообразие от спа терапии и процедури, детски басейн, дхакузи и 3 открити басейна.

В медицинския център квалифициран персонал прилага процедури по физиотерапия, пува терапия, термофреза, лазер, хидроколон и кинезитерапия, които лекуват и оказват благоприятен ефект на заболявания на опорно-двигателния апарат, на кожата и на нервната система.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

5, ulitsa "Professor Stoyanov", Pomorie, Burgas, 8200, Bulgaria.

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте