Вилно Селище Алпин

Вилно Селище Алпин

Резервирайте

Комплекс „Алпин“ е едно малко, кокетно бижу намерило своето място на едва няколко метра от ски пистите на един от най-популярните зимни курорти в България.

Красиво и елегантно съчетание на топлина и уют, на стил и изисканост, той съумява да предложи отлични условия за всеки, който държи да прекара една наистина страхотна почивка далеч от големия град, обграден с любимите си хора.

Ние Ви гарантираме незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт.

„Алпин“ е добре познат като един от най-добрите бутикови комплекси в Боровец и се стреми да поддържа своето реноме чрез най-висок клас обслужване на своите гости, което да гарантира техните усмивки.

Умението ни да осигуряваме неповторими мигове по време на почивката и да караме нашите гости да се наслаждават на великолепни емоции и ни кара да продължаваме да го правим, за да сме сигурни в пълното удовлетворяване на техните очаквания.

Изборът, който предоставя комплексът е от четири стаи, един апартамент и две студия с тераси с чудесна гледка към планината. Комплекса предлага осем вили, разположени във вилното селище.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Borovets, Sofiyska oblast, 2010, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте