Вила Дъбовец

Вила Дъбовец

Резервирайте

„Вила Дъбовец“ е разположена в полите на Източните Родопи. Намира се в покрайнините на село Дъбовец, община Любимец, близо до язовир „Ивайловград“.

С. Дъбовец се намира само на 30 км от автомагистрала „Марица“ /при гр. Любимец/, както и на 30 км от гр. Ивайловград.

Доброто местоположение се определя и от близостта на с. Дъбовец с Република Гърция и Турция. Само на 30-тина км от „Вила Дъбовец“ се намират КПП „Капитан Петко Войвода“ и КПП гр. Ивайловград, отвеждащи към Република Гърция, както и КПП „Капитан Андреево“, отстоящо само 10-тина минути от гр. Одрин, Република Турция.

Именно географското местоположение на „Вила Дъбовец“ я прави привлекателно място, както за ловно-рибарски туризъм, така и като една междинна спирка по няколко маршрута с екологичен и исторически туризъм.

От верандата на вилата се открива просторна гледка към планината. Само на няколко километра се намира язовир „Ивайловград“. До него се достига по два пътя – един асфалтов и един полски път, който в голямата си част е чакълиран и осигурява безпрепятствено движение.

До красивите заливчета на язовира може да се отиде както с автомобил, така и с АТВ, които вилата предлага под наем. На разположение са и няколко комплекта въдици, с които всеки желаеш може да опита своя риболовен късмет.

Вилата разполага с 2 спални и 3 двойни стаи. Всяка една от стаите е оборудвана със собствен санитарен възел – баня с вана, мивка и тоалетна. Стаите са обзаведени с тоалетка и огледало, табуретка, телевизор, гардероб.

В модерно обзаведената кухня любителите на вкусните ясния могат на воля да покажат своите кулинарни умения, които да споделят с близки и приятели в просторната трапезария. За тези, които предпочитат българската скара е изградено барбекю с навес.

За желаещите да отдъхнат на по едно питие има обзаведени кътове с мека мебел, или да отдъхнат пред огромния телевизор.

Зелената морава в двора е прекрасно място за отдих на чист въздух в приятна компания.

В двора на вилата е изграден и собствен паркинг за автомобилите.

„Вила Дъбовец“ е построена по „Програмата за развитие на селските райони“.

Отговаря на необходимите условия и изисквания за осъществяване на туристическа дейност. Притежава необходимите лицензи, категоризирана е с категория „Една звезва“.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

с. Дъбовец, Haskovo, 6587, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте