Ваканционно селище Острова

Ваканционно селище Острова

Резервирайте

Ваканционно селище Острова е с категория 3 звезди. Намира се на около 5 км от гр. Троян и 150 км от гр. София.

Разположен е в централната част на Троянския Балкан, между реките Ръждавец и Бели Осъм.

Основната сграда на хотела е разположена на 4 етажа. До третия етаж гостите може да ползват асансьор. На четвъртия етаж са разположени няколко мансардни помещения със спираща дъха гледка към планината.

В хотела има няколко вида помещения: двойна стая (със спалня или две отделни легла), студио, апартамент с 1 спалня, апартамент с 2 спални, мансарда. Подходящи са за настаняване на двойки, семейства с деца, участници в организирани мероприятия и семинари, както и за единично настаняване.

Стаите са комфортно обзаведени, с телевизор с плосък екран, гардероб за дрехи; баните са заредени с безплатни тоалетни принадлежности; всяка стая има тераса; отопляват се с централно отопление или климатик.

Гостите ползват безплатен интернет на територията на целия комплекс. На разположение на гостите са: вътрешен басейн, с температура на водата 32 – 34 градуса, външно джакузи, 35 – 39 градуса, сезонен външен басейн, както и сауна, парна баня, фитнес, безплатен паркинг, детски кът; разнообразни масажи срещу допълнително заплащане.

В хотела се намира и модерен ресторант със 150 места, където се предлага българска и интернационална кухня и отлично обслужване.

Лоби барът към хотела е перфектното място за запълване на времето с чаша ароматно кафе или чай, в приятна компания и добро настроение.

Основната атракция през летния сезон е външният басейн, с прилежащите към него плажна зона и летен бар, където се предлагат разнообразни напитки, пици и скара.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

8, ulitsa "Balkan", Troyan, Lovech, 5601, Bulgaria.

Хотели наблизо

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте