Апартаменти Уют

Апартаменти Уют

Резервирайте

Апартамент Уют 1 с балкон и безплатен паркинг с локация на голям булевард на 70 метра от голям търговски център включващ вериги магазини и аптеки, Лидъл, ДМ, Зора, Юск, Пепко и други също и магазин Лекси, разполага с леглова база от 4 места.

Апартамент Уют 1 е за 4 души със всички домакински уреди кафе машини, ел. кана машина за сокове с комфортно ново обзавеждане, WI Fi климатици, плазмен телевизор, парно. Предлагаме Ви безплатни кафе капсули и други видове по време на престоя, разполага с посуда и всичко необходимо за вашето удобство.

Намира се на комуникативно място на голям булевард в Каршиака с безплатен охраняем паркинг на 1.2км от Пловдивски Панаир и 2.8 км от центъра Античен театър, Стария град, музеите на града. На километър от Пловдивски университет и ВХВП а също и от Гребна база Организираме и платен трансфер до летище Пловдив и летище София. Разрешено тютюнопушене! Разрешено домашни любимци с хигиенни навици с такса!

Апартамент уют 2 за 7 души безплатен паркинг и 8 м. тераса с изглед към парк локация на голям булевард на 70 метра от голям търговски център включващ вериги аптеки, Лидъл, ДМ, Зора, Юск, Пепко и други магазини също и магазин Лекси.

Апартамент Уют 2 Пловдив разполага с леглова база от 7 места.

Комфортна обстановка и усещане за дом, ново обзавеждане WI Fi плазмени телевизори климатик, парно топла вода 24 часа оборудван с посуда, кафе машини, ел.кана предлага кафе капсули и други видове кафе и чай безплатно по време на престоя ви!

Намира се на основен булевард в Каршияка с безплатен охраняем паркинг на 1.2км от Пловдивски Панаир и 2.8 км от центъра Античен театър, Стария град, музеите на града. На километър от Пловдивски университет и ВХВП а също и от Гребна база и река Марица. Разрешено тютюнопушене! Разрешено домашни любимци с хигиенни навици с такса !

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

196, bulevard "Bulgaria", Plovdiv, Plovdiv, 4027, Bulgaria.

Транспорт

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте