Къмпинг Якото място

Снимка: Якото място

Къмпинг Якото място

Потопете се в естествената красота на Черноморското крайбрежие, избирайки къмпинг Якото Място за вашата лятна почивка.

Разположен в непосредствена близост до морето, нашият къмпинг е мястото, където природата и уютът се съчетават, за да ви предоставят перфектната среда за почивка.

Пътувайки до нас, ще се насладите на разходката по брега на морето, нашия уникален плаж с мек пясък и кристално чистата морска вода. Всичко това, съчетано с тишината и спокойствието на нашия къмпинг, гарантират, че вашата почивка ще бъде незабравима и ще ви остави с множество „Яки“ спомени.

Защо ни нарекоха Якото Място? Защото тук всичко е създадено с мисъл за вас – нашите гости. Без значение дали търсите място за семейна почивка или приключение с приятели, къмпинг Якото Място е перфектният избор.

Разгърнете палатката си близо до морския бряг или паркирайте кемпера си на нашите просторни места. Независимо от избора ви, ще се наслаждавате на уникалната среда и ще се чувствате като у дома си.

Изберете къмпинг Якото Място за следващата си лятна почивка и открийте самите себе си в природата на Черноморското крайбрежие. Заповядайте в нашия къмпинг и създайте „Яки“ спомени, които ще пресъздавате отново и отново.

Удобства

  • Ресторант
  • Магазин
  • Паркинг

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Китен, Бургас, 8183, Bulgaria.

Хотели наблизо

Още от района