Къмпинг Чайка

Къмпинг Чайка

Открийте къмпинг Чайка, великолепно място за почивка на около 4 км южно от Обзор, в близост до един от най-просторните и златисти плажни ивици по Българското Черноморие.

Къмпинга е идеална дестинация за всеки, който обича слънцето и морето. Обзор е град с хилядолетна история, който гръцките заселници наричат Хелиополис – град на Слънцето.

Разположен е на панорамния път, свързващ Северното и Южното Черноморие на България. Средната температура в района през юли достига приятните 23° С.

Къмпинг Чайка се гордее със своето местоположение в дъбова гора, предлагайки на гостите си 28 бунгала, 60 места за разполагане на палатки и 2 оборудвани места за каравани и кемпери.

Всяко бунгало разполага с кухня, телевизор, самостоятелен санитарен възел и веранда, а на територията на къмпинга можете да използвате и откритите барбекюта.

Тези, които предпочитат къмпинга и избират да останат в палатка, могат да използват просторната лятна баня и санитарния възел към нея.

Къмпинг Чайка е място, където всяка минута от вашата почивка може да бъде изпълнена с удоволствие и спокойствие.

В района на къмпинг Чайка има много интересни места, които си струва да разгледате, включително местност и плаж Смриките, Нос Емине, зоокът Горица, както и град Обзор с неговата древна история.

Удобства

  • Фитнес на открито
  • Детска площадка
  • Барбекю
  • Кафене / бар
  • Парк
  • Безплатен паркинг

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Обзор, Бургас, 2753, Bulgaria.

Транспорт

Още от района