LED крушки OSRAM 7556 – CW

Добрата видимост при маневриране на заден ход на тъмно е необходимост а в определени условия дори може да ни спести и неприятни ситуации.

В някои от моделите си, автомобилните производители стандартно вграждат LED светлини за задна скорост, но това все още не е масова практика.

Стандартните „реотанови“ крушки не винаги дават задоволителни резултати. Надграждането им към LED вариант може да подобри видимостта в пъти, но веднага възникват въпросите, какви да изберем? Заслужава ли си да инвестираме повече пари в качествени LED крушки или да заложим на най-обикновени китайски? В настоящата статия ще ви покажем какво избрахме ние.

Преди време се зароди идеята да надградим възможностите на нашата Тойота FJ80 по отношение на осветлението при задна скорост. Варианта, на който се спряхме бе да заменим стандартните крушки в съществуващите задни светлини и така да избегнем добавянето на отделни осветителни тела.

След като беше взето това решение дойде въпроса какви да бъдат LED крушките, които да използваме? След сериозно проучване се спряхме на OSRAM 7556 – CW 6000K (цокъл BA15s) LEDriving Premium SL.

Този модел представлява директен заместител на стандартните крушки тип P21W. Предлага се в три цветови варианта – бял, жълт (оранжев) и червен, който трябва да се монтира зад червено стъкло.

Крушките са произведени в Италия и се продават с 6 години гаранция. Монтажа им е изключително лесен, тъй като както споменахме те заменят директно стандартната крушка в цокъла.

Характерното за модела 7556 – CW е, че са така проектирани, че да разпределят светлината равномерно във всички посоки използвайки оптимално рефлектора.

Благодарение на ниската си консумация OSRAM 7556 – CW могат да бъдат до 80% по-енергоефективни в сравнение със стандартни крушки.

Друга особена характеристика на модела, която ни накара да го изберем за монтажа на нашата Тойота беше и факта, че са проектирани да издържат на вибрации, което за автомобил с такова предназначение не е маловажно.

Солидно подобрение за вашият автомобил

OSRAM 7556 – CW представляват отлично решение за повишаване и подобряване на осветеното петно и видимостта ви в тъмни условия. Произведени са изключително солидно, притежават гаранция от 6 години и са проектирани да работят по най-оптимален начин дори в тежки условия. Благодарение на тези им качества ви ги препоръчваме.

Технически данни

Гаранция 6 години
Размери 26.7 х 49.8 mm
Цокъл BA15s
Напрежение 12V
Мощност 2W
Сила 400 lm
Тегло 21.3 g
Цвят 6000K
Жизнен цикъл B3 2500 h
Жизнен цикъл Tc 5000 h
Продуктов код 4052899367760
Опаковка 2 броя в опаковка

 

Нови статии

Още статии
Още по темата