Welcome.bg – какво ти се прави?

За нас

Какво е Welcome.bg?

Welcome.bg е интегрирана онлайн система за промотиране на български туристически и транспортни услуги, обекти, места за настаняване, атракции, заведения, дестинации и др. Welcome.bg е значително по-ефективен от стандартните системи, защото Вашият обект се появява там, където потенциала да бъде избран от потребителя е най-висок.

Ефективно презентиране

С какво е различен Welcome.bg?

Welcome.bg помага на Вашите гости да намерят лесно и бързо занимания, атракции и места за посещение, да изберат как да прекарат свободното си време и им предлага решения за настаняване. По този начин потребителят е улеснен и прави своят информиран избор на база интереси и желание.

Ползи

Какво Ви предлага Welcome.bg?

• Промоции, специални оферти и реклами;
• Ефективно маркетиране на офертите Ви;
• Аудитория търсеща нови дестинации за своята почивка;
• Разнообразни методи гостите да стигнат до предложенията Ви.

Включете се и вие

Защо да се включите в Welcome.bg?

Включването Ви в Welcome.bg е безплатно;
Увеличава откриваемостта на обекта Ви;
Оптимизира достигането на услугите Ви до потенциални потребители;

Реклама

Ефективно таргетиране на Вашият обект!

Потребителите имат възможност да избират от множество разнородни активности, групирани по интереси. При преглеждане на желаните дестинации, атракции и събития на потребителите се представят места за настаняване в района. Вашият обект ще бъде показван винаги, когато е в близост до търсени туристически атракции или събития.

Аудитория

Към кого е насочен Welcome.bg?

Welcome.bg е фокусиран върху България и българския пазар и максимално доброто му презентиране пред Вашите потенциални клиенти. Потребителите към които са насочени нашите услуги са българи, жители на балканските страни, както и посетители от Европа и цял свят.

Звучи страхотно?

Търсите партньорство с нас? Искате да рекламирате в Welcome.bg? Имате друго предложение?

Свържете се с нас