Плевен

  1. Home
  2. Плевен
Filter

Панорама Плевенска епопея 1877 г.

Панорама „Плевенска епопея 1877 г.” е единствен по рода си паметник на Балканския полуостров.

Локация: Панорама Плевенска епопея, Pleven, Bulgaria

Музей на виното - Плевен

Единственият музей на виното на Балканския полуостров се намира в град Плевен. Разположен е в

Локация: Музей на виното, Bulgaria

Природен парк Персина

Природен парк “Персина” се намира на северната граница на Република България, по поречието на река