Хотел Рила Боровец

Хотел Рила Боровец

Резервирайте

Разположен в непосредствена близост до пистите, класическият ski-in/ski-out хотел Рила е символ на курорта Боровец.

Четиризвездният хотел e предпочитана дестинация от всяка възраст през всеки сезон. След мащабен ремонт и обновление на ресторантите и общите части през 2015г. хотел Рила посреща гостите си с изцяло нов дизайн в модерен алпийски стил. От есента на 2017 г. хотелът посреща своите гости в просторните SUPERIOR стаи и апартаменти в алпийски дизайн, а от септември 2019 г. и в новите SIGNATURE стаи и апартаменти в съвременен boho стил.

Хотел Рила се намира в сърцето на най-стария планински курорт на Балканите – Боровец, само на 70 км. от столицата София. В самото подножие на ски пистите – на 200 м. от Кабинковия лифт, на 50 м. от лифт “Мартинови бараки” и на 100 м. от лифт “Ситняково Експрес“, Рила се превръща в в идеалния ski-in/ski-out хотел за любителите на зимните спортове.

Дизайнът на хотела, вдъхновен от френския зимен курорт Les Arcs, в унисон с богатата история на региона и актуалните тенденции, създават неповторимия модернистичен алпийски стил на Рила.

Хотел Рила предлага на своите гости възможности за настаняване в SUPERIOR и SIGNATURE стаи, с гледки към пистите или вековните борови гори на курорта.

Голямото разнообразие от ресторанти и барове на хотел Рила ще задоволи всеки вкус – два ресторанта тип бюфет (Seasons и Les Arcs), неповторим a-la-carte ресторант Samokovi, Lobby bar-Champions Lobby Bar & Diner с изкушаващи кулинарни предложения и The Terrace Lounge – тераса бар с впечатляваща гледка към пистите.

Обновеният конферентен център на хотел Рила, предлага различни възможности за организацията на фирмени конференции, обучения, уъркшопи, коктейли, партита и други бизнес и лични събития.

Наскоро реновиран, SPA центърът на хотел Рила предлага най-актуалните процедури на своите клиенти, сред една успокояваща атмосфера.

Хотелът предлага на най-малките си гости множество забавления в реновираната детска градина, с идеални условия за малчуганите и нов детски клуб, където децата могат да играят свободно с аниматорите.

Хотелът предлага на своите гости паркинг, магазини и салони за красота, банкомат и бюро за обмен на валуата, ски депо и много други възможности, които да улеснят престоя им.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Borovec, Regione di Sofia, 2010, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте