Хотел Извора Русе

Хотел Извора Русе

Резервирайте

Хотелски комплекс Извора съчетава идеално разположение в центъра на град Русе на тихо и спокойно място, но едновременно с това е в непосредствена близост до всички значими обекти в сърцето на града.

Намира се в напълно реставрирана историческа сграда построена през 1893 година. Днес в избата на сградата, носеща духа на Русе като център на оживена търговия, транспорт и развиваща се индустрия, се намира механа „Извора“, а в останалата част е разположена хотелската част от съвременен комплекс „Извора“.

Подходящ е за всеки, който го посещава по работа или удоволствие. Гостоприемството, отличната кухня, квалифицирания персонал, чудесните условия за настаняване на достъпни цени го превръщат в един от предпочитаните хотели в град Русе. Тук всеки гост ще открие гостоприемство, уют, спокойствие и непринудена атмосфера, които гарантират приятен престой.

В непосредствена близост се намират Регионалния исторически музей, Екомузеят с най-големия сладководен аквариум в България, много магазини, мол, няколко банки, поща, бензиностанция, църква, джамия.

Централният площад „Свобода” е на 600м, Русенска опера е на 700м, Катедралния храм „Света троица” е на 700м, Централна ЖП гара е на 800м, Централна автогара е на 800м, Речна гара е на 400м. В близост се намират и местата за разходки и отмора.

Централната пешеходна зона на град Русе, започваща от площад „Александър Батенберг” и завършваща на края на „Младежки парк” е на 100м, река „Дунав” и „Дунавски кей” са на 400м, парк „Възраждане” е на 800м, „Младежки парк” е на 1200м, парк „Приста” е на 3км, „Басарбовски скален манастир“ е на 8.8км, лесопарк „Липник” е на 10км, природен парк „Русенски лом” е на 15км, „Ивановските скални църкви” (UNESCO) са на 16.5км, средновековна крепост „Червен“ е на 27.2км, пещера „Орлова чука“ е на 27.7км.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

5, ulitsa "Nikolaevska", Ruse, Ruse, 7000, Bulgaria.

Хотели наблизо

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте