Хотел Айсберг

Хотел Айсберг

Резервирайте

Хотел „Айсберг” е разположен в сърцето на зимния курортен комплекс Боровец, близо до началната станция на Кабинковата въжена линия.

Тук са съчетани модерен дизайн, уютна атмосфера и безупречно обслужване. Нашият отзивчив екип от професионалисти се грижи престоят на всички гости да бъде приятен и запомнящ се.

В зависимост от нуждите и предпочитанията си, клиентите ни могат да направят своят избор измежду 104 стандартни и луксозни двойни стаи, студия и апартаменти. Във всички помещения има кабелна телевизия, телефон, достъп до интернет, минибар, баня с вана или душ кабина.

Основният рестортант с капацитет от 120 места, предлага в приятна и изискана атмосфера качествени Български и Европейски ястия, приготвени с много любов.

Нашето елегантно лоби е идеално място за среща с приятели на чаша ароматно кафе, марково питие или екзотичен коктейл. Бар „Кариби”, намиращ се край басейна е чудесно място за почивка между СПА процедурите. Конферентната зала може да поеме 70 човека и предлага перфектни условия за провеждане на делови срещи и семинари.

СПА центърът предлага на своите посетители:

  • Закрит отопляем басейн
  • Сауна
  • Масажна зала
  • Фитнес зала с уреди “TEHNOGYM”

Модерната дискотека в хотела предлага неограничени възможности за забавление и е център на нощния живот в курорта.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

Borovets, Sofiyska oblast, 2010, Bulgaria.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте