Стримон Гардън СПА Хотел

Стримон Гардън СПА Хотел

Резервирайте

СПА хотел „Стримон Гардън” е разполoжен в град Кюстендил, признат от векове балнеоложки курорт и наричан още „градът на изворите”. Хилядолетната история на Кюстендил е тясно свързана с целебните минерални води, като по Римско време курортът Улпия Пауталия е бил най-голямото място за лечение, почивка и развлечения на хилядите уморени от продължителни битки римски войни.

СПА Хотел „Стримон Гардън“ разполага с:
– 32 двойни стаи „Класик”
– 10 двойни стаи „Мансард”
– 21 двойни стаи „Делукс”
– 2 стаи „Мезонет Делукс”
– 5 стаи „Суит Екзекютив”
– 2 оборудвани конферентни зали за бизнес мероприятия
– Класически ресторант „Гардън”, с капацитет 150 места
– Лоби бар
– Арт Клуб – стилно обзаведен в комбинация от дърво и кожа с прекрасна гледка към градината на хотела, разполагащ с 65 места на закрито и 32 на терасата.

Спа център „Стримон Гардън” разполага със закрит и открит минерални басейни, Spa & Wellness (Римска баня, Финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, топъл и контрастен басейни, джакузи, топла релакс пейка, релакс зона с топли легла), фитнес. Селектирано е богато спа меню, съчетаващо процедури, познати от столетия, с модерните тенденции в балнеолечението. На разположение са и 12 комфортни кабинета за провеждане на терапии и процедури /кинезетерапия, масаж, кало- и луголечение, Ароматерапия, Акупресура и други/.

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте

Welcome.bg бюлетин

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте специални отстъпки и оферти!

24, ulitsa "Tsar Simeon I", Kyustendil, Kyustendil, 2500, Bulgaria.

Къмпинги в региона

Сигурна резервация с Booking.com

Резервирайте